Horaris d’estiu a la BCT

El mes de  juliol, la Biblioteca de Ciència i Tecnologia  farà horari de 8:30h a 19:30h.

L’agost estarem tancats entre els dies 1 i 23. Del 26 al 30 d’agost obrirem en horari d’estiu, de 8:30h a 13:30h.

Podeu consultar els horaris de la resta de biblioteques a la web.


Infla’t de Ciència!, Temporada 5

La Biblioteca de Ciència i Tecnologia inaugura la seva tradicional campanya de prescripció lectora per fomentar l’accés al fons de divulgació científica.

La campanya Infla’t de Ciència! arriba així a la seva cinquena temporada, amb un obsequi molt especial: la bossa de les Biblioteques UAB a les persones que s’emportin lectures de la secció de Ciència per llegir.

Esperem que aquesta iniciativa de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia t’engresqui a endinsar-te en la ciència i a llegir amb nosaltres.


Préstec d’estiu a les Biblioteques

A partir del 21 de juny els documents de cap de setmana, i la resta de documents de préstec normal (7, 14 o 21 dies) es podran prestar fins al 16 de setembre.

Préstec PUC: tancat a l’agost i els llibres prestats a partir del 4 de juliol es tornaran el 16 de setembre.


El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d’accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat