Conferència «De víctimes a supervivents, el MeToo Universitat trencant el silenci»
El dimecres 22 de febrer a les 13h a l’Espai BCT. A càrrec de Sandra Posada i Oriol Boix, autors del llibre ‘100 dones clau en la història de la ciència i la tecnologia’. Es parlarà del paper històric de la dona en el món de l’enginyeria. En acabar l’acte, aprofitarem per sortejar-ne un exemplar entre les persones assistents.
Retuitejar Twitter BCT
Normes AENOR
Pel 2023 tenim accés a la UAB a la plataforma AENOR, que conté les normes actualitzades que publiquen més de 400 organismes. Podeu trobar-les a través del cercador del Servei de Biblioteques.
Scientific American
Malauradament les revistes en castellà Investigación y ciencia i Mente y cerebro, editades per Prensa Científica, s’han deixat de publicar amb el número de gener 2023. Aquestes revistes eren la versió espanyola de Scientific American, revista que ara tenim en subscripció, amb accés a partir del 2010. Ja la podem consultar a través del cercador.
Nous acords per finançament d’APCs per publicar en accés obert
La UAB disposa per a l’any 2023 d’Article Processing Charges (APC) per publicar sense cost per als autors a gairebé totes les revistes de Cambridge University Press i de l’American Institute of Physics (AIP). Afegim doncs, més títols de revistes acadèmiques per a les que podem oferim financiació. Disposa a més de més de 600 APC per finançar al 100% la publicació en més de 6.400 revistes d’Elsevier, SpringerNature, Wiley (inclou Hindawi), Emerald i ACS. Per ampliar informació, consulteu el web.
Retuitejar Twitter BCT
El tractament de les vostres dades personals en aquesta llista de distribució/difusió té la finalitat de mantenir-vos informat de les novetats de les Biblioteques UAB. D’acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, podeu exercir els drets d’accès, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament enviant un missatge a bib.ciencia.tecnologia@uab.cat