La natura com a font d’aprenentatge a la formació inicial dels mestres és un projecte  educatiu interdisciplinar. Consisteix en passar 2 dies a l’alta muntanya, la Vall de Núria, 2 grups de 3r d’Educació Primària (2 torns: 14 i 15 d’octubre 2019; 21 i 22 d’octubre 2019).

El projecte té com a principal objectiu desenvolupar competències de quatre àrees del programa oficial del grau: Didàctica de les Ciències Experimentals; Aprenentatge i desenvolupament II; Educació Musical, Visual i Aprenentatge (Educació visual); i Educació Física i la seva didàctica, agafant com a eix transversal la natura com a font d’aprenentatge.

Viure dos dies en un entorn natural, aporta a l’estudiant experiències riques per a la seva formació personal, social i professional, i al professorat, poder realitzar un projecte interdisciplinar amb companys que treballen amb els mateixos estudiants. La coordinació d’aquests és imprescindible per al bon funcionament de l’activitat. S’ofereix així als estudiants un bon model de pràctica educativa que podran desenvolupar a la seva propera tasca professional.

 

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació

Expedient: 956

Data:2020-02-26 11:47

Publicació: 02/27/2020

Durada: 10 min