Mestres

Tots hem estat nens i hem anat a escola, o hi anem encara com a pares i mares dels nostres fills. L’escola forma part de la nostra vida. Per això l’educació és un tema que no deixa ningú indiferent. Tothom en té una opinió, però sovint desconeixem la dels que hi estan més directament implicats: els que viuen l’escola des de dins, dia a dia. Aquesta és una sèrie que aborda el món de l’educació i de l’ensenyament arran de terra, des de la perspectiva dels seus protagonistes: els mestres i els alumnes.

Enllaços als programes:

30 minuts

30 Minuts és un programa que ha estat capaç de subtratllar de manera especial la història de Televisió de Catalunya i la percepció de la societat civil del país en aquest últim quart de segle.

30 Minuts ens ha explicat i ens explica el món que ens envolta, des de la realitat més pròxima a la més llunyana, viatjant també a la història necessària, procurant treballar sempre amb rigor i profunditat. I amb la vocació de fer-lo més entenedor.

Enllaços als programes

Redes nació en Madrid, y durante la primera temporada contábamos en el plató con la presencia de famosos artistas o empresarios acompañados de científicos. Aportaba dinamismo, pero nos dimos cuenta de que debíamos profundizar en el conocimiento científico si queríamos que los propios científicos se dieran cuenta de que sus investigaciones también importaban en la vida cotidiana de la gente, y que la gente descubriera hasta qué punto la utilización del método científico en lugar del dogmatismo iba a transformar sus vidas. La ciencia estaba transformando el mundo.

Enllaços als programes

Recull de programes de televisió emesos en diferents canals de televisió i que tenen com a tema en comú l’educació en qualsevol de les seves vessants

Enllaços als programes