brintrobis02

Novembre de 2019. A la ciutat de Los Angeles, un policia ha de donar caça a uns individus modificats genèticament escapats de les colònies. I vet aquí que tot aquest univers esdevé pel·lícula cinematogràfica sota el títol de Blade Runner. Però, en realitat, som al 1982.

Novembre de 2019. Aquesta vegada, sí. Som de nou al començament. Què se n’ha fet d’aquell món de ciència ficció? Som com predeia la pel·lícula que seríem? O no ha canviat res en aquests 37 anys de distància?

A la Biblioteca de Ciència i Tecnologia ens hem proposat esbudellar Blade Runner per esbrinar-ho. Així que, a partir d’aquí, si no l’has vista, ja saps el que has de fer! I si, per contra, et sona d’alguna cosa o, simplement, ets un dels seus seguidors més fervents, aquí t’hi trobaràs com a casa.

Comencem!

Un cop situats, parlem més intensament sobre la pel·lícula:

brboto01bis  brboto02bi brboto03bis brboto04bis brboto05bis 

Materials addicionals:

Ah! i si parles de Blade Runner i del mes de novembre de 2019 a les xarxes socials, no oblidis etiquetar-nos: #BladeRunner1982 #cienciaxllegirBCT

Volem agrair especialment la col·laboració de na Sara Martín Alegre, professora del Departament de Filologia Anglesa i de Germanística de la Facultat de Filosofia i Lletres, i d’en Ludovico Longhi, professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Facultat de Ciències de la Comunicació, en la preparació d’aquesta exposició i per fer possible el visionat de Blade Runner en la Sala de Cinema de la UAB el 25 de novembre de 2019.