Companyes i companys,
Si recordem les darreres informacions adreçades al vostre col·lectiu, el passat 4 d’abril ens vam reunir en assemblea per traslladar-vos quina era la resposta de la gerència a la proposta presentada pel Comitè, que intentava posar negre sobre blanc una possible solució al greuge patit durant els darrers anys.

Derivat d’aquella assemblea s’han produït dues reunions de treball més. La primera el 10 de maig, on d’allà van sortir companyes i companys que voluntàriament es va presentar per iniciar una pluja d’idees que activés un procés de visualització del malestar del col·lectiu. La segona es va produir el 17 de juliol, amb l’objectiu d’analitzar conjuntament amb el Comitè quins podien ser els passos a seguir.

En aquesta darrera reunió els presents van decidir iniciar el procés de menys a més, i es va acordar que el primer pas consistiria a elaborar uns cartells reivindicatius que es penjarien en els laboratoris i unes xapes/adhesius que es portarien a les bates durant la jornada laboral.

Tot i proposar que és comences a treballar en els eslògans reivindicatius, els treballadors i treballadores que van assistir a la reunió, van optar per ampliar la pluja d’idees a tot el col·lectiu.

Per tot això, obrim un termini de presentació de propostes (frases, dibuixos, símbols…) amb l’objectiu que ens feu arribar totes aquelles idees que considereu interessants. Per recollir-les conjuntament, us proposem que ens les envieu al correu comite.empresa@uab.cat abans del divendres 29 de setembre.

Salut,

Comitè d’empresa del PAS