Companyes i companys,

La comissió d’SLiPIs del Comitè d’Empresa fa temps que es va reactivar per treballar sobre la possible reclassificació dels LG4, i ara, arrel de l’Acord sobre l’Aplicació dels Fons Addicionals signat  amb la Gerència, ha arribat l’hora d’assolir els següents objectius:

  • Que ningú quedi exclòs del procés ja que penja d’un estudi previ del col·lectiu per tal d’elaborar i aplicar un nou model d’SLiPI
  • Que no es menystinguin les feines i competències que hem anat adquirint i que​ encara  no s’han reconegut
  • Que el procés de transformació del grup 4 a grup 3 sigui transparent
  • Que s’apliqui el complement ​de lloc de treball coherent amb les tasques reals que desenvolupa​ra el col·lectiu.

És per aquest motiu que us demanem que empleneu l’enquesta que us hem enviat per correu electrònic.

Us proposem que l’empleneu de la manera més objectiva i sincera possible, per tal de fer un recull de totes les tasques que es duen a terme en el vostre lloc de treball i les competències que ​se’n deriven.

És una enquesta anònima, i tot i què li haureu de dedicar una estona i fer-ho amb tranquil·litat, ​ ja que el resultat és molt important per tot el col·lectiu. D’aquesta manera podrem extreure les dades necessàries per dur a terme la nostra feina de representació.

No penseu que val la pena fer aquest petit esforç? ​Nosaltres si!

Estem a la vostra disposició per qualsevol aclariment o comentari que ens vulgueu fer arribar. ​Només us de posar en contacte amb nosaltres, responent aquest correu.

La vostra participació és clau en aquest procés!

 

 

Comissió SLIPI Comitè d’Empresa PASL