Cultura en Viu ofereix programes i cicles d’activitats de diverses tipologies artístiques (música, dansa, teatre, escriptura, cinema, etc.) i s’encarrega de la programació de la Sala Cinema, la Sala Teatre i els espais expositius de la UAB.

La Sala Teatre de la UAB ofereix una variada programació de dansa, teatre i música de producció pròpia i d’espectacles professionals, així com activitats de caràcter acadèmic o actes institucionals.

La Sala Cinema de la UAB disposa d’una programació estable de cinema, documentals, produccions de televisió, cicles i seminaris temàtics i altres activitats al voltant del món audiovisual.

Tots els espectacles i concerts tenen entrada és gratuïta, però limitada a l’aforament de la sala. La taquilla s’obrirà 30 minuts abans de l’inici de l’actuació.

INSCRIU-TE AL BUTLLETÍ CULTURAL

Si vols rebre la programació cultural de la Sala Teatre i de la Sala Cinema de la UAB al teu correu i vols saber abans que ningú les projeccions de Cinema i estar cas de les novetats artístiques que passen al Campus, deixa’ns les teves dades.

Nom
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.