A la pàgina de crèdits haureu d’especificar el nom de l’editor i a continuació s’haurà d’indicar el número de dipòsit legal assignat. Un cop el llibre estigui imprès haureu de fer arribar els exemplars necessaris a l’Oficina del Dipòsit Legal.

En cas que la tramitació del dipòsit legal s’hagi fet a través del Servei de Publicacions, haureu d’indicar que és una «edició» de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el nom del centre editor corresponent i haureu d’indicar-hi el número de Dipòsit Legal assignat. A més, a la coberta del llibre hi haurà d’aparèixer de forma destacada el logotip oficial de la UAB, amb el nom del centre editor.

Un cop el llibre estigui imprès, també s’hauran de fer arribar alguns exemplars al Servei de Publicacions per fer la tramesa obligatòria d’exemplars a l’Oficina del Dipòsit Legal. En el moment de fer la sol·licitud us indicaran els detalls. Cal recordar que la tramitació del Dipòsit Legal és obligatòria per a qualsevol publicació que tingui finalitat comercial.

Si es tracta d’una publicació electrònica que es pot descarregar des d’una pàgina web, aleshores s’ha de fer arribar només una còpia de la publicació en CD o DVD. Aquesta còpia haurà de portar indicada amb retolador permanent la URL on estarà penjat el llibre.

Si al cap d’un mes des de la sortida de la publicació no lliureu els exemplars necessaris al Servei de Publicacions, el número de Dipòsit Legal pre-assignat quedarà anul·lat a tots els efectes i restarà sense validesa legal. La publicació d’un llibre sense completar el tràmit corresponent del Dipòsit Legal pot ser motiu de sanció, segons estableix la Llei 23/2011, de 29 de juliol, de dipòsit legal.

Última actualització d'aquesta pàgina: 16 abril 2020