Teniu al vostre abast una àmplia oferta formativa sobre temes web. Alguns cursos possibles són:

Curs de Gestor de continguts Oracle WebCenter Sites: s’organitza dins de l’oferta trimestral de la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional. Recomanable per a tots els nous usuaris del gestor ja que s’ensenya el funcionament del gestor des de zero.

Curs d’Introducció a l’accessibilitat web: inclós a l’oferta de la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional. Recomanable per a tots els editors. En aquest curs repassem què és i perquè és important tenir en compte l’accessibilitat dels continguts de les pàgines web. Com podem saber el grau d’accessibilitat dels nostres continguts i primers passos que podem fer per millorar-la.

Cursos de Barcelona Activa Cibernàrium: ofereix un ampli ventall d’activitats de curta durada, molt pràctiques i sobre un tema molt concret, generalment una solució, un concepte o una eina tecnològica que ajudi als participants a desenvolupar les seves competències tecnològiques. La majoria dels cursos són gratuïts i es pot triar horari de matí o de tarda.

Blog gencat: un blog amb informacions i webinars sobre diferents aspectes de la comunicació digital.

Google Academy: són cursos gratuïts, en línia o presencials, per conèixer les eines i solucions que ofereix Google. Aquests cursos us poden ajudar a definir el vostre projecte web i, si esteu interessats, podreu per l’examen que permet obtenir la certificació oficial de Google. Els interessats en l’eina d’estadístiques, Google Analytics, podeu seguir els cursos en línia de la Google Analytics Academy.

Curs sobre Drets d’Autor: també inclòs dins de l’oferta trimestral de la Unitat de Formació i Desenvolupament Professional. En aquest curs s’expliquen quins són els principals drets d’autor i com evitar vulnerar-los.

Compartir esta página