De vegades per a que s’entengui millor el nostre missatge haurem d’inserir les imatges enmig d’un fragment de text. Per fer-ho bé caldrà seguir el procediment següent:

  1. Donar d’alta la imatge al gestor.
  2. Una vegada s’hagi guardat l’asset, donar al botó “Previsualizar”.
    Botó per previsualitzar la imatge
  3. Apareixerà la finestra següent on caldrà marcar en blau el nom de la plantilla i després prémer el botó “Aplicar”:
    Botó per triar la plantilla
  4. A la pantalla que es carregarà, baixeu fins a sota de les imatges, fins l’apartat que diu “Si vols fer servir aquest document com a HTML dins un text, copia el següent codi:” i copieu el tros que hem marcat en verd (és a dir, el text que hi ha entre les cometes “”, inclou la barra inicial /):
    Url de la imatge que cal enganxar
    Atenció! Si teniu una imatge per idioma, llavors tindreu una url diferent per cada idioma, heu de copiar l’enllaç corresponent als camps (ca), (es) i (en).
    URL de la imatge per idioma
  5. Anem al text genèric on volem afegir la imatge, posem el cursor allà on volem que surti la imatge i cliquem al botó següent:
    Botó per inserir imatge
  6. S’obrirà una finestra i allà haurem d’enganxar la url de la imatge, a l’espai següent:
    Camp per inserir la url de la imatge
  7. Si volem que la imatge s’alineï a l’esquerra o a la dreta, obriu el desplegable “Alineació”.
    Desplegable amb les opcions per alinear la imatge
  8. Finalment, premeu el botó “D’acord”.

Com veureu, aquest procediment ens permet inserir més d’una imatge. El que podeu fer és primer donar d’alta totes les imatges, apuntar-vos les url en un bloc de notes i després les podeu afegir al text genèric d’una sola vegada.

La contra d’aquest procediment és que les imatges no estaran directament vinculades a l’asset del text genèric i per tant, quan aproveu per publicar el text no es recordarà de demanar-vos que publiqueu les imatges. Haureu de recordar-vos de publicar el text i totes les imatges que hàgiu fet.

Compartir esta página