Sempre que un editor ens demana ajuda perquè el contingut que ha fet no s’ha publicat li fem la mateixa pregunta: has mirat l’estat de l’asset? Conèixer l’estat de publicació d’un asset era una opció que abans es trobava en el desplegable que tenen tots els assets una vegada es guarda el seu contingut i després en un botó. En la nova versió, l’hem de cercar en el menú horitzontal, dins de l’opció “Ver”.

Menú per veure l'estat de l'asset

Quan es clica el botó se’ns carrega una nova pantalla amb diverses informacions sobre l’asset. El missatge que ens interessa està al final, al costat del nom de la cua de publicació que tenim assignada al lloc en el que estem treballant:

Missatge d'estat d'aprovació

Els missatges possibles que poden aparèixer són els següents:

  • Aprobado. Aprobado. La versión del activo es la misma que la de Publicado. Vol dir que efectivament, l’asset està publicat i el seu contingut s’hauria de visualitzar si tots els elements que l’enllacen o el contenen també ho estan (ex: una pàgina, una col·lecció).
  • Aprobado. Aprobado y listo para su publicación. El contingut s’ha aprovat però encara està a la cua de publicació. Quan es produeixi la propera publicació, el contingut es veurà al web.
  • Necesita aprobación. Aún no se ha aprobado para su publicación. El contingut no s’ha aprovat per publicar mai.
  • Necesita aprobación. El activo se ha modificado desde que se aprobó para su publicación. Hi ha una versió anterior al web però l’asset no ha estat aprovat per publicar després de fet els darrers canvis.
    En els casos c) i d) cal prémer el botó de tornar enrere per poder veure l’opció per aprovar:
    Botó per tornar enrere
  • Retenido. No se puede publicar este activo hasta que se aprueben los activos dependientes. Significa l’asset està vinculat amb algun altre que no s’ha aprovat per publicar. Caldrà tornar enrere, revisar quins assets estan vinculats i verificar l’estat d’aquests.

Compartir esta página