La setmana del 6 de novembre entra en funcionament una nova versió del gestor de continguts Fatwire. Fruit d’aquest canvi, el gestor passarà a anomenar-se Oracle WebCenter Sites tot i que la manera de treballar serà bastant semblant a la que teníem fins ara.

La nova versió corregirà alguns dels problemes més molestos, com el del java. Hi haurà alguns petits canvis en la manera de treballar i és per això que hem elaborat un manual i un tutorial en vídeo amb els canvis que comporta la nova versió.

El manual del gestor continua vigent ja que només canviaran alguns botons però la filosofia dels assets es manté.

Alguns aclariments:

  • No caldrà que us torneu a donar d’alta en el gestor.
  • La nova versió no implica haver d’instal·lar cap programa al vostre ordinador.

D’altra banda, volem aprofitar per anunciar-vos que a partir de la posada en marxa d’Oracle i per tal de millorar el servei i ampliar l’horari d’atenció comptarem amb l’ajuda del Centre d’Assistència i Suport (CAS). Us podreu adreçar al CAS per peticions d’altes, baixes i modificacions dels usuaris d’Oracle, i resoldre possibles incidències tècniques (iniciar sessió, accés remot,…).

Per a poder dur a terme l’actualització, el gestor de continguts estarà inactiu els dies 6, 7 i 8 de novembre i durant aquests dies no es podrà fer cap modificació en la informació del web ni de la intranet. Us demanem que totes les actualitzacions que hagueu de fer de manera immediata les deixeu publicades abans del divendres dia 3. Del dia 6 al dia 9 la web i la intranet publicades es veuran amb normalitat però amb la versió del diumenge dia 5. El servei es restablirà al llarg del dia 9. Us enviarem un correu electrònic per avisar-vos quan s’hi pugui accedir i indicant-vos la nova adreça.

Compartir esta página