De conformitat amb la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, cal publicar al portal web un currículum breu dels òrgans de facultat i escola, òrgans de departament, òrgans d’institut universitari de recerca o centre de recerca propi. I per fer-ho, necessitem la inestimable col·laboració dels editors web!

Per saber si la vostra informació està actualitzada podeu consultar els apartats:

A continuació us expliquem com podeu fer l’actualització del Currículum Vitae al Portal de Transparència quan hi hagi un relleu en els càrrecs o si heu de fer algun canvi a la informació publicada.

Per facilitar la feina i homogeneïtzar la manera de mostrar el CV, es va acordar que s’hauria de fer seguint el model dels CV de l’Equip de Govern.

Us preguntareu com podeu editar un apartat que està al lloc web general de la UAB des del vostre lloc web. És senzill: hem compartit el text genèric amb el vostre site, així el podeu editar sense problemes igual que si fos un text del vostre arbre web.

Quan ja tingueu el text redactat, entreu a Oracle i feu BUSCAR > TEXT GENERIC > Buscar el nom del text genèric que us correspongui:

S’edita el text genèric amb la informació actualitzada del CV. Tingueu en compte que de moment aquest apartat només està fet en la versió en català, només cal omplir el camp “TEXT (CA)”. També hi podeu associar una fotografia (mides: 110px d’ample i 150px alt).

Un cop veieu que es visualitza correctament en l’entorn de proves webedit, aproveu l’asset del text genèric perquè es publiqui.

On podeu veure els canvis que heu fet?

CV d’un degà/degana:

Quan tingueu el contingut creat, abans d’aprovar-lo per publicar, mireu com queda en aquesta pàgina de proves: http://webedit.uab.cat/web/degans-1345700390097.html

I quan l’haureu publicat, es veurà aquí: http://www.uab.cat/web/degans-1345700390097.html

CV d’un director/a de departament:

Quan tingueu el contingut creat, abans d’aprovar-lo per publicar, mireu com queda en aquesta pàgina de proves clicant el vostre departament: http://webedit.uab.cat/web/cv-directors-departament-1345698095071.html

I quan l’haureu publicat, es veurà aquí: http://www.uab.cat/web/cv-directors-departament-1345698095071.html

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

Compartir esta página