A partir del 9 de desembre es desactivarà el bloqueig i control de versions dels assets text genèric i notícia. Prenem aquesta decisió després de comprovar que aquestes opcions ens han comportat més inconvenients que beneficis.

Cansat de no poder aprovar per publicar just després de guardar l’asset? Fart de protegir i desprotegir? Et sagnen els ulls cada vegada que el gestor de continguts presenta missatges com el següent? “No se puede aprovar; ha desprotegido el activo”. Creus que la teva vida ha empitjorat amb l’últim canvi de consola del gestor de continguts? Nosaltres també! I és per això que hem decidit posar fi a aquest malson.

A partir del 9 de desembre traurem el sistema de bloqueig dels textos genèrics i de les notícies. Si, això podria comportar que dues persones editessin a la vegada un mateix text o una notícia però l’experiència ens ha demostrat que això passa poc. Tampoc es podrà tornar enrere a una versió anterior del text però també sabem que éreu molts pocs els que ho havíeu fet. Per pal·liar-ho, us recomanem que SEMPRE mireu l’entorn de proves abans d’aprovar per publicar i si detecteu que heu de desfer algun canvi tindreu la versió publicada per comparar i corregir.

Els beneficis de treure el sistema seran:

  • podreu guardar i tot seguit aprovar per publicar
  • no es quedaran assets retinguts sense publicar perquè contenen assets que estan bloquejats
  • menys estrès mental perquè ja no haurem de decidir si volem deshacer el bloqueo o liberar

I si és un desastre? Doncs rectificar és de savis. Si veiem que es produeix un daltabaix per no poder bloquejar aquests assets doncs tornarem a activar el sistema de bloqueig i haurem aprés a apreciar els beneficis que comporta. De moment, ens acomiadem del bloqueig recopilant els millors missatges que el gestor de continguts ens ha proporcionat relacionat amb aquest tema (absteniu-vos fans de l’ortografia i la gramàtica):

Text quan no es pot aprovar un contingut perquè està bloquejat
Advertència abans de desprotegir
Text sobre com funciona el bloqueig

Compartir esta página