Per accedir al gestor de continguts Oracle Webcenter Sites cal tenir oberta la sessió a la Xarxa Privada Virtual de la UAB (FortiClient). Si tenim alguna dificultat per instal·lar o activar Forticlient cal posar-se en contacte amb el CAS (cas@uab.cat).

Obrim un navegador i posem l’adreça:

A la pàgina de validació cal escriure el nostre NIU i contrasenya.

Captura de pantalla de la finestra de login d'Oracle Webcenter Sites

Més informació sobre l’accés:

Per accedir per primera vegada a Oracle Webcenter Sites cal fer la formació en el gestor de continguts i sol·licitar l’accés.

El procediment per sol·licitar l’alta és el següent: Cal que una persona que ja tingui accés al site demani l’accés per a la persona que s’ha d’incorporar, a través d’aquest formulari:

Si la persona fa un curs de formació d’Oracle Webcenter Sites, des de la Unitat de Formació es fa el tràmit de demanar les altes al sistema per poder realitzar el curs en el site de formació. Posteriorment, s’ha de fer la petició mitjançant el formulari d’alta per demanar l’assignació al site real que correspongui, tal com s’ha explicat abans.

Un cop ja treballeu en Oracle Webcenter Sites, si teniu algun dubte o incidència primer consulteu el manual o el Blog de l’edició web, per mirar de trobar la solució. Potser teniu algun company/a que també treballa en el gestor de continguts i sap la resposta. Si cap d’aquestes vies us funciona podeu fer-nos arribar la consulta a través del formulari següent i us donarem suport el més aviat possible: