Disponible nova publicació

llibre-diseno-desarrollo-organizaciones-educativas
Publicacions

Els professors José Luís Muñoz i Joaquín Gairín acaben de publicar el llibre “Diseño y desarrollo de las organizaciones educativas”.

Els professors José Luís Muñoz i Joaquín Gairín, investigadors del Centre de Recerca i Estudis pel Desenvolupament Organitzatiu (CRiEDO), acaben de publicar el llibre “Diseño y desarrollo de las organizaciones educativas” (Editorial Dykinson). Es tracta d’una obra que revisa i planteja el sentit actual que tenen les organitzacions educatives, així com la validesa diferencial dels seus plantejaments i formes de funcionar. Així, repara en la filosofia que sosté la finalitat i l’orientació de les organitzacions educatives, a la vegada que fa un recorregut ampli sobre el disseny i desenvolupament d’aquest tipus d’institucions.

La novetat de la contribució no només resideix en l’actualització dels fonaments de l’organització educativa, sinó, i especialment, en les noves aportacions que es fan a partir de la dimensió diferencial de la mateixa. A banda de centrar l’atenció en les teories, els models i les propostes pròpies de l’organització educativa habitual, molt focalitzada en l’organització i gestió dels centres escolars, també mostra i analitza les peculiaritats de les organitzacions educatives més vinculades amb el desenvolupament social i comunitari tal i com poden ser els centres de formació musical, els centres de formació per al treball i les institucions socioculturals.

Les aportacions que realitzen els autors van en la direcció de la intervenció i la millora, aportant elements d’interès i utilitat per al disseny, el desenvolupament, l’avaluació i la innovació en totes les organitzacions educatives.

Consulta’l aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies