Reunió general de RETINDE

retinde-novembre-2022
Altres

El 14 de novembre va tenir lloc una nova reunió general de RETINDE celebrada a la Universidad Complutense de Madrid.

El 14 de novembre es va celebrar la catorzena reunió de la RETINDE (Red Transdisciplinar de Investigación Educativa), en la qual va participar Diego Castro Ceacero, Joaquín Gairín Sallán i Carmen Sabán, como representants d’EDO.

La trobada tenia com a objectiu reunir els representants de les associacions científiques i xarxes d'investigació per planificar i abordar els processos vinculats al pla de difusió, fer seguiment del document de posició sobre la situació de la investigació educativa a Espanya i l’estudi sobre finançament de la investigació educativa a Espanya.

RETINDE és una xarxa d'associacions, societats científiques i xarxes de grups de recerca vinculats a la recerca educativa creada el 2016 a partir de setze entitats fundadores, d'entre elles el Grup EDO. Els objectius que persegueix la Xarxa Transdisciplinar d'Investigació Educativa són els següents:

  • Contribuir a la millora de la investigació educativa i el seu impacte en la societat, la pràctica educativa i el coneixement científic
  • Afavorir la vinculació de la investigació amb l'acció dels i les professionals i la pràctica educativa
  • Promoure la col·laboració entre les associacions, societats i xarxes vinculades a RETINDE i d'aquesta amb altres externes i internacionals.
  • Fomentar la presència de la recerca educativa a la societat
  • Convertirse en un interlocutor reconegut davant les administracions

Per a més informació sobre RETINDE, feu clic aquí.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies