Macarena Ares és professora Serra Húnter al Departament de Ciència Política de la Universitat de Barcelona. Doctora en Ciències Polítiques i Socials per l’Institut Universitari Europeu el 2017. Està interessada en l’estudi de la política de classe, política social, comportament electoral, participació política i opinió pública. Podeu consultar més detalls de la meva recerca aquí. [Web https://macarenaares.com/]

Pedro Manuel Bellón Jiménez és doctorant a IGOP-UAB i al Departament de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona. Graduat en Sociologia i Ciència Política per la Universitat Carlos III de Madrid (2021) i màster en Estudis Avançats en Treball i Ocupació per la Universitat Complutense de Madrid (2022). La seva recerca se centra en la conciliació i la igualtat de gènere i la vinculació als estudis del treball i la sociologia urbana.

Julia Cañero Ruiz és antropòloga, mare i investigadora sobre maternitats i feminismes. Actualment és doctoranda a la Universitat de Granada amb una investigació sobre activismes de mares realitzada en grups de suport a la lactància materna d’Andalusia. Ha participat amb aquestes temàtiques a diversos congressos nacionals i internacionals especialitzats i publicat articles. Així mateix, és divulgadora a diaris i revistes com Pikara Magazine i activista feminista en diversos col·lectius. [Website: https://linktr.ee/juliacaneroruiz]

Gabriela de Carvalho és Investigadora Postdoctoral en el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona i Investigadora Afiliada en el Centre de Col·laboració Global Dynamics of Social Policy de la Universitat de Bremen. És doctora en Ciències Econòmiques i Socials per la Universitat de Bremen. La seva recerca se centra en les polítiques socials des d’una perspectiva comparativa i global, amb especial èmfasi en qüestions de generositat de les polítiques socials.

Sheila González Motos és professora al Departament de Ciència Política de la Universitat de Barcelona. Doctora en Polítiques Públiques i Transformació Social a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat investigadora postdoctoral al Departament de Sociologia de la mateixa universitat i investigadora visitant a la Hochschule Bremen (Alemanya), a l’Institut de Ciències Socials (UNAM, Mèxic) i al Departament d’Investigacions Educatives (CINVESTAV-Mèxic). És membre de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP). Ha investigat sobre anàlisis de polítiques públiques, especialment sobre desigualtat educativa.

Margarita León és catedràtica del Departament de Ciència Política i investigadora principal de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de 2003 fins a 2010 va ser professora de Política Social Europea (SSPSSR, Universitat de Kent). Ha estat becària postdoctoral Marie Curie en el RSCAS, Institut Universitari Europeu de Florència, Itàlia. És doctora per la London School of Economics (2000). Ha coeditat amb A. M. Guillén The  Spanish Welfare State in European Context (2011 Ashgate) i editat The Transformation of Care in European Societies (2014, Palgrave). Ha publicat en revistes internacionals revisades com Journal of European Social Policy, Comparative European Politics, South European Society and Politics i European Journal of Women Studies. Ha rebut el premi ICREA ACADÈMIA a l’excel·lència investigadora (2018). (URL at Academia.edu: https://uab.academia.edu/MargaritaLeon)

Danislava Marinova (investigadora principal) és Professora Associada Serra Húnter de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva recerca se situa en els camps de l’economia política, el comportament polític i els estudis de gènere. El seu llibre Coping with Complexity: How Voters Adapt to Unstable Parties va guanyar el Premi GESIS Kligemann a la millor beca CSES en 2017. Va ser becària Marie Curie Sklodowska (2018-2020), becària Juan de la Cierva Incorporació (2015-2018) i investigadora postdoctoral en la Hertie School of Governance de Berlín (2013-2015). Es va doctorar en 2012 per la Universitat d’Indiana (Bloomington, els Estats Units) amb una beca de millora de tesi doctoral de la National Science Foundation dels Estats Units i el premi Kathrine C. Greenough a la millor tesi en Ciències Polítiques.

Maria Martí Capera és estudiant de màster en Ciències Socials en la UC3M – Institut Juan March i llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat Pompeu Fabra. Ha treballat com a assistent de recerca en la Universitat de Yale i col·laborat amb la Comissió Europea en un estudi sobre la bretxa de gènere en les pensions a Europa. La seva recerca se centra en l’avaluació de polítiques públiques, igualtat de gènere i polítiques socials. 

Martha Ogochukwu Dennis és doctoranda al Departament de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona. És llicenciada en Ciències Polítiques (Universitat Federal Wukari) i Màster en Ciències Polítiques (Universitat Autònoma de Barcelona). Els seus interessos de recerca se centren en comportaments i actituds davant la protesta política.

Damjan Tomic és doctorand al Departament de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Es va llicenciar en Biologia, amb especialització en Psicologia (Universitat de Western Ontario, 2014); Màster en Direcció d’Empreses Internacionals (Institut des hautes études économiques et commerciales, 2016) i Màster en Ciències Polítiques (Universitat Autònoma de Barcelona, 2021). La seva investigació se centra en l’impacte dels permisos parentals a la fertilitat i a l’ocupació.