Ens complau anunciar que la professora Maria-João Barroso-Hortas de l’Instituto Politécnico de Lisboa ha obtingut recentment el grau de Doctora per la UAB amb la seva tesi titulada “Formación Inicial de Maestros en Contextos de Diversidad Cultural: Aportaciones desde la Didáctica de la Geografia”. La investigació de la Doctora Barroso-Hortas identifica oportunitats, limitacions i necessitats en la formació del professorat per desenvolupar competències per valorar la diversitat cultural a l’aula, així com les dificultats per desenvolupar el currículum en entorns de diversitat cultural.

Felicitats a la Doctora Maria-João Barroso-Hortas pel seu gran èxit acadèmic i per la seva contribució a l’educació i a la formació de mestres. La seva investigació ofereix orientacions valuoses per als docents, les institucions educatives i els responsables de les polítiques educatives. Estem segurs que aquesta investigació tindrà un impacte positiu en la formació dels docents i en la manera com aborden la diversitat cultural en les aules. Molta sort en les seves futures investigacions i projectes, Doctora Barroso-Hortas!

Compartir esta página