Taller: Circulació Global de les Indústries Culturals Japoneses i Coreanes

El Taller: Circulación Global de las Industrias Culturales Japonesas y Coreanas, organitzat en col·laboració amb l’European Centre for International Political Economy, va celebrar-se entre els dies 19 i 20 de juliol de 2021. Aquestes jornades, que van comptar amb el suport de the Academy of Korean Studies, van tractar la circulació global de las indústries culturals japoneses i coreanes, incedint en temes com la indústria audiovisual, la ciència ficció o les arts marcials.

Es comptà amb la participació dels experts: Patrick Messerlin (ECIPE & Sciences Po Paris), Jimmyn Parc (ECIPE & Seoul National University), Nissim Otmazgin (Hebrew University of Jerusalem), Michal Daliot-Bul (The University of Haifa) i Holley LaFever (American University & ECIPE); així com la dels experts integrants del grup de recerca GREGAL: Blai Guarné (GREGAL Research Group, UAB), Eduardo González de la Fuente (GREGAL Research Group, UAB & CEAA, El Colegio de México), Antonio Loriguillo-López (GREGAL Research Group, UAB & Universitat Jaume I), Ester Torres-Simon (GREGAL Research Group, UAB) i Mireia Vargas-Urpí (TXICC Research Group, UAB).

Consultar el cartell del taller.


Simposi Internacional de Joves Investigadors en Traducció, Interpretació, Estudis Interculturals i Estudis de l’Àsia Oriental

El Simposi Internacional de Joves Investigadors en Traducció, Interpretació, Estudis Interculturals i Estudis de l’Àsia Oriental té lloc anualment a la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

S’adreça a estudiants de màster, doctorands i joves doctors que tot just hagin encetat una carrera com a investigadors. L’objectiu del simposi és oferir-los un espai d’intercanvi d’idees, un fòrum on presentar la recerca que duen a terme en l’àmbit de la traducció, la interpretació, els estudis interculturals o els estudis de l’Àsia Oriental.

Més informació.