L’Espai SiS acollirà l’actuació musical de la cantautora Raquel Lúa

L’Espai SiS, que es troba a l’eix central entre la Facultat de Ciències i la de Ciències Socials, se suma a la Comunitària acollint diverses activitats esportives i musicals que podreu gaudir entre les 12 h i les 16 h el dia 20 d’abril. 

Durant tota la jornada podràs fer una iniciació al Bàdminton, programada pel SAF. 

A les 13 h tindrà lloc un torneig d’escacs organitzat pel Club d’Escacs Les Torres i un Random Play Dance, que consisteixen en coreografies espontànies de cançons K-Pop, organitzat pel col·lectiu Korean Club a l’Espai Escènic. 

A les 14 h tindrem un taller de Ioga entre l’edifici B i C de l’eix central (apuntat aquí) i un taller de coaching de grau amb la Dra. Marta (apuntat aquí). 

A la mateixa hora també, tindrem una actuació musical de la cantautora Raquel Lúa en el marc del Furia Fest 23, Festival contra les violències masclistes, programada per l’Observatori per a la Igualtat.   

Us convidem a gaudir de totes les activitats de l’Espai SiS el proper 20 d’abril! Us esperem allà!