Formulari d’alta d’usuari Menors

Pare, Mare o representant legal(Obligatori)
Menor o persona tutelada(Obligatori)
Correu electrònic(Obligatori)

Consentiments de la persona usuària

Dono el meu consentiment per rebre informació via correu electrònic o telefònic sobre activitats (cursos, tallers, jornades i conferències)(Obligatori)
Dono el meu consentiment perquè la imatge del/la MENOR O PERSONA TUTELADA, com participant de l'activitat realizada, pugui apareixer en webs, xarxes socials i altes mitjans de comunicació utilitzats per la UAB, per tal de fer difusió de les activitats del UAB OpenLAB.(Obligatori)
Dono el meu consentiment perquè els projectes desenvolupats com persona usuària del/la MENOR O PERSONA TUTELADA, es publiquin en codi obert i puguin aparèixer en webs, xarxes socials i altes mitjans de comunicació utilitzats per la UAB.(Obligatori)
Dono el meu consentiment perquè la imatge, el meu nom i projectes desenvolupats com persona usuària del/la MENOR O PERSONA TUTELADA, pugui aparèixer en webs, xarxes socials i altes mitjans de comunicació utilitzats per la UAB.(Obligatori)
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.

En compliment del Reglament (UE) 679/2016, del Parlament europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades (RGPD), es proporciona a les persones interessades la informació que preveu l’article 13 del RGPD:

Responsable del tractament: el director de UAB Open Labs

Base legitimadora del tractament: les dades personals seran tractades amb el consentiment de les persones interessades (art. 6.1.a RGPD), i en compliment de les seves obligacions contractuals com usuaris (art. 6.1.b RGPD).

Finalitats del tractament: gestionar la participació de les persones usuàries a les activitats de la UAB OpenLab en què participa. Seguiment estadístic de la participació a l’equipament, difusió de l’activitat en diferents canals.

Perfils: el tractament de les dades personals no comporta la presa de decisions automatitzades ni l’elaboració de perfils amb finalitats predictives de preferències personals, comportaments o actituds.

Destinataris de les dades: les dades personals no seran cedides a terceres persones ni a d’altres destinataris sense el consentiment de la persona interessada, excepte en els casos legalment previstos o quan sigui de compliment obligat.

Transferències internacionals: les vostres dades no seran objecte de transferència internacional.

Termini de conservació de les dades: les dades personals seran conservades mentre es mantingui la condició d’usuari de les persones interessades.

Exercici dels drets: les persones interessades poden revocar el consentiment en qualsevol moment, i exercir els drets previstos als articles 15 al 22 del RGPD, mitjançant sol·licitud dirigida a openlabs@uab.cat, acompanyada de qualsevol document identificatiu.

Reclamacions: les persones interessades poden presentar reclamacions davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/)

Delegat de protecció de dades: proteccio.dades@uab.cat

Compartir esta página