Amb profunda tristesa, el GREIP expressa les seves més sinceres condolences per la pèrdua de la Carme Junyent, una de les principals lluitadores del català i una figura estimada en la nostra comunitat. Va dedicar la seva vida a la preservació i promoció de la llengua i cultura catalanes i el seu compromís incansable va deixar una empremta indeleble en el nostre entorn acadèmic i cultural. 

Com a grup expressem un agraïment a la Carme per la seva dedicació inquebrantable i el seu amor pel català. La seva memòria romandrà viva i el seu llegat perdurarà en els cors i les memòries de tots els qui la vam conèixer. Es trobarà a faltar, i molt. 

En aquests moments difícils, enviem el nostre suport i afecte a la família i amics de la Carme Junyent. La seva pèrdua és compartida per tota la nostra comunitat acadèmica i cultural. 

Us convidem a llegir el darrer article que ens va deixar al diari VilaWeb “Morir-se en català” on es parla “que morir-se en català és un dret dels catalans i que l’administració hi té coses a dir i a fer” 

 Moltes gràcies per tot, Carme. Descansa en pau.

GREIP’s insight:

On behalf of all of us, we are deeply sorry for her loss. She will live forever in our hearts.

Compartir esta página