A continuació es mostra la periodicitat amb les que s’envien correus electrònics informatius al responsables que han d’autoritzar comandes, factures, informes de necessitats i modificacions de crèdit.

Comandes: cada hora en punt entre les 9h i les 20h, acumulant les comandes del mateix responsable fetes durant l’hora. S’envia un recordatori 3 dies després si no s’han autoritzat.

Factures: dos cops al dia (12:30h i 18h) acumulant totes les factures del mateix responsable. El recordatori s’envia 10 dies després si no s’han autoritzat.

Informe de necessitats: dos cops al dia (12.30h i 16.30h) acumulant els informes corresponents al mateix òrgan de contractació. El recordatori s’envia 3 dies després si no s’han autoritzat.

Reserves de nòmina de l’article 83 (R8) i de d’altres pagaments (RA): dos cops al dia (12.30h i 16.30h) acumulant les reserves corresponents al mateix responsable. El recordatori s’envia 3 dies després si no s’han autoritzat. Amb la mateixa periodicitat s’envia al/a la Cap de l’Àrea de Gestió de Persones.

Modificacions de crèdit: s’envien dos cops al dia (12h i 17:50h) acumulant els expedients pendents. S’envia un recordatori als 7 dies i un altre als 15 en cas que l’autorització segueixi pendent.

Entrada modificada a dia 22.02.2024