La festa del dibuix és un projecte d’Aprenentatge i Servei que hem desenvolupat a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

Aquest projecte ha consistit en el disseny i conducció de 9 tallers de dibuix per part de les estudiants de 4t curs del Grau d’Educació Primària, dins de l’assignatura: Innovació Didàctica de les Arts Visuals. Aquests tallers han estat pensats i s’han portat a terme amb els nens i nenes de l’Escola Bellaterra. Han participat 6 classes: 2 de P5, 2 de 2n i 2 de 4art; durant un matí han vingut a la Facultat a gaudir de les experiències que els espais de creació artística els hi ofereixen: espais de llibertat amb seguretat.

El projecte ha estat coordinat per un grup de 5 estudiants: han realitzat les tasques de planificació, disseny del material gràfic, coordinació amb la resta d’estudiants, presentació dels tallers als infants, coordinació amb la directora i una mestra responsable de l’activitat, de documentar els processos i resultats, i de l’avaluació de tot el projecte. L’activitat ha acabat amb una reflexió/valoració de tota la festa amb les mestres dels infants i les estudiants.

Per a mes informació sobre la festa del dibuix, organització, tallers… podeu visitar la plana web lafestadeldibuix. (Trobareu un altre vídeo documental fet per les estudiants).

Podeu veure la versió llarga del vídeo en aquest enllaç: Versió llarga de La festa del dibuix.

Autor: Servei d'Audiovisuals. Facultat de Ciències de l'Educació

Expedient: 89.701

Data:2019-03-04 03:44

Publicació: 03/04/2019

Durada: 7 min