#

VIII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials – François Audigier

jornades||03/09/2011

Conferència a càrrec de François Audigier (Université de Genève) L’omniprésence des compétences et les didactiques des sciences sociales.

Marc de referència sobre les competències i la seva vinculació amb els currículums escolars, aprofundint en les raons per les quals s’ha generat el desenvolupament competencial i l’impacte sobre l’ensenyament i aprenentatge de les ciències socials.

Presentat per Neus González.

#

VIII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials – Carmen Rosa García

jornades||03/09/2011

Conferència a càrrec de Carmen Rosa García (Universidad de Málaga) “Las competencias en la enseñanza de Ciencias Sociales. Una mirada comparativa de propuestas curriculares.

Reformulació del concepte de competència i com ha influït en les reformes educatives de nombrosos països, fent una referència explícita al decret de mínims del MEC, comparant-lo amb els currículums d’algunes autonomies.

Presentat per Jesús Granados.

#

VIII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials – Carlos Sandoval i Maria Eugenia Villar

jornades||03/09/2014

Conferència a càrrec de Carles Sandoval i Maria Eugenia Villar(Universidad de Antioquia, Medellín, Colòmbia) El discurso de las competencias presente en los lineamientos currículares oficiales de ciencias sociales de la educación colombiana y su contraste con lo evidenciado por una muestra de maestros y alumnos en el plano comprensivo y práctico.

El discurs de les competències a Colòmbia vinculades a l’ensenyament de les Ciències Socials i a les pràctiques orientades a la formació per a l’exercici de la ciutadania.

Presentat per Gustavo González.

#

VIII Jornades Internacionals de Recerca en Didàctica de les Ciències Socials – Antoni Santisteban

jornades||03/09/2011

Conferència a càrrec d’Antoni Santisteban (Universitat Autònoma de Barcelona) que porta per nom “El desarrollo de la competencia social y ciudadana: problemas sociales actuales y pensamiento histórico y social”

Es realitza la presentació d’un projecte de recerca (Projecte MICINN I+D+I – EDU2009-10984) que pretén indagar en el desenvolupament de la competència social i ciutadana des de la perspectiva crítica a partir de problemes socials rellevants.

Presentat per Edda Sant Obiols

#

Resum dels tallers de la VI Jornada Interuniversitària d’Estudiants d’Educació Especial

jornades||04/14/2011

Visita ràpida dels 7 tallers que es van dur a terme durant la VI Jornada Interuniversitària d’Estudiants d’Educació Especial.

Personatges reals i de ficció. Taller de creació artística: Mar Morón (Professora de la UAB)
Ens comuniquem?: Eulàlia Moral (Orientadora)
Psicomotricitat: Luis Meléndez (Psicòleg i psicomotricista, CDIAP)
Conèixer les meves pors: Antoni Jesús Peregrino (Professor de la UAB)
Pensament positiu: Antoni Portell  (Professor de la UVic)
L’art de la relaxació: Antoni Santacana (Instructor de sofrologia, tècniques de control mental i meditació)
Reconeixent el que tinc: CEE Auxilia

#

VI Jornada Interuniversitària d’Estudiants d’Educació Especial

jornades||04/14/2011

Inauguració de la jornada amb la conferència inaugural a càrrec de Cesc Notó i Anna Nueno del grup “Cuidem-nos“.
El grup “Cuidem-nos” format per professionals de l’educació ha escrit un llibre sobre el tema del benestar emocional amb la idea de transmetre a tots els docents que el docent s’ha de cuidar, ha de viure bé per poder educar bé.

En aquest enllaç podreu veure les conclusions de la Jornada. També podeu veure el vídeo del procés de creació de les vostres carpetes realitzat pel Taller d’Ocupació del Centre Ocupacional d’ASPACE de Badalona.

« Primer ‹ Anterior 1 10 18 19 20