Companyes i companys,

El darrer plenari del Comitè d’empresa celebrat el dimarts 26 de setembre, vam acordar celebrar una assemblea adreçada a tot el personal de capítol 1 que percebia el plus campus (part fixa) amb anterioritat als anys de retallades.

Vist que a la comissió negociadora d’avui dilluns 2 d’octubre hem tancat un acord amb la gerència, us convoquem el dimecres 4 d’octubre a les 13 hores, a la Sala d’Actes del Rectorat (A/1095), amb el següent ordre del dia:

1. Presentació, i votació, si s’escau, de la “proposta d’acord en Equip de govern i Comitè d’empresa del PAS, per al pagament dels imports endarrerits del Plus Campus”   [Resultats de la votació]
2. Torn obert de paraules

 

NOTA IMPORTANT: Tant el desenvolupament extraordinari de la jornada d’avui a la UAB, com tots els preparatius de l’Aturada de País prevista per demà, no ens ha permès adjuntar-vos a la present convocatòria la proposta d’acord amb les darreres esmenes acordades amb la gerència a la sessió d’avui. Ens comprometem a fer-vos arribar el document el mateix dimecres 4 d’octubre a primera hora del matí.

Salut,
Comitè d’empresa del PAS