Tal i com vam esmentar en el seu moment, i en nom de la transparència, us deixem un resum dels temes tractats entre els membres electes del CSIF-UAB Funcionari a la seva darrera reunió del dilluns 9 d’octubre de 2023.

  1. Sobre les consultes del PDI a CSIF-UAB: s’han respost totes les consultes que han arribat i s’han buscat referències a la central del CSIF, que han ofert la seva ajuda per a tots els temes que CSIF-UAB consideri pertinents.
    ACCIÓ: Des de CSIF-UAB es generarà un FAQ de preguntes anonimitzades amb les respostes que serveixin de suport al PDI i s’estendrà al PTGAS en un futur proper.
  2. Regulació de les comunicacions del CSIF-UAB: s’han acumulat notícies endarrerides (cotitzacions becaris, reconeixement de quinquennis…), per evitar la saturació dels destinataris, s’enviaran comunicacions resum cada 15 dies i així evitar l’excés de mails. La comunicació a la pàgina web s’actualitzarà setmanalment.
    ACCIÓ:
    Actualitzar les llistes de distribució amb els nous funcionaris, associats, substituts i baixes al nou aplicatiu de la UAB per a la gestió de llistes.
  3. S’elaboraran propostes de reglaments per a: a) Representació al Consell de Govern pel sindicat, b) Substitució docents íntegres dels representants a la JPDI (com passa en altres reduccions, p.ex. càrrecs de gestió). c) Reglament de constitució de les meses negociadores.
    ACCIÓ: Portar a la JPDI aquests temes perquè siguin discutits i posats es marxa si s’escau.
  4. Iniciar un estudi sobre l’impacte dels professors substituts als departaments de la UAB tenint en compte la càrrega docent i assignatures, nombre d’assignatures, etc.
    ACCIÓ: Es sol·licitarà al VR de professorat la informació necessària per a l’estudi.´    
  5. El 19/10/2023 hi ha mesa negociadora del Govern de la UAB amb els representants socials: el secretari del CSIF-UAB sol·licita als representants comentaris i propostes sobre els temes a negociar per a tenir una opinió consensuada dels temes a tractar.