Tal i com vam esmentar en el seu moment, us deixem les línies principal d’actuació de la reunió del CSIF-UAB PDI-L de la reunió celebrada el 17/10:

  1. Establir mecanismes de seguiment del treball realitzat pels representants del CSIF-UAB PDI-L i posar idees en comú d’accions futures. Acció: Es proposa fer-ho a través de reunions mensuals.
  2. Respostes a companys/es de PDI-L que facin arribar preguntes i consultes. Acció: De forma similar que amb PDI-F, es crearà una apartat de FAQs on els representats del CSIF-PDI-L publicaran totes les preguntes i respostes resoltes per a que pugui servir a tots els membres del col·lectiu.
  3. Sobre el reglament del Comitè (periodicitat, dinàmiques de treball, assessors…) i les dinàmiques de treball de les comissions i la possibilitat d’un repositori dels documents que es derivin de cada comissió (acords, actes, dubtes previs a les reunions del comitè). Acció: es preguntarà a la sessió del 18/10.
  4. Sobre la reducció docent dels representants sindicals i el reglament que el regeix. Acció: es preguntarà al plenari del Comitè si s’ha parlat de la possibilitat d’assegurar recursos per a tots els representants i que això es reflecteixi en un reglament.
  5. En relació a les figures laborals d’acord al nou marc legislatiu (LOSU). Acció: s’elaborarà un catàleg i analitzaran les diferents problemàtiques del col·lectiu considerant la interpretació/aplicació de la LOSU a la UAB.

Resposta al punts 3 i 4 en el plenari del Comitè del 18/10:

  • Existeix un reglament del Comitè i es farà arribar a la secció. Els representants de CSIF-PDI-L proposen un sistema de treball col·laboratiu en relació a les comissions delegades del Consell de Govern amb representació del PDI-L i els membres del comitè van estar d’acord. Per a tal fi es crearan carpetes per a compartir els documents de treball i es va acordar, que s’avisarà sobre les dates de reunió amb anterioritat per donar marge a la participació dels agents socials.
  • També els representants del CSIF-PDI-L van proposar tractar el tema dels recursos per cobrir la docència dels representants sindicals i es va acordar que es demanaria un Comitè específic per a tractar aquest tema.