Publicada la convocatòria de Consolidació Investigadora 2024

La finalitat d’aquestes ajudes és fomentar la consolidació de la carrera professional de persones investigadores, nacionals i estrangeres perquè puguin desenvolupar la seva carrera professional dins del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i d’Innovació (SECTI), incentivant la creació de places de caràcter permanent i facilitant l’inici o la consolidació d’una línia de recerca (convocatòria).

Presentació i termini: des del 3 fins al 23 de juliol de 2024 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola). Les sol·licituds s’han de presentar electrònicament a través de l’aplicació de sol·licitud (tant l’IP, com el representant legal de l’entitat sol·licitant). Ambdues aplicacions estan disponibles a la seu electrònica del MICIU. Important: la CNS2024 estableix que l’investigador/a principal (IP) sol·licitant de l’ajuda ha d’estar en possessió del certificat R3 o del certificat I3 i el règim de participació i compatibilitat que els IP no podran figurar en més d’una sol·licitud presentada a aquesta convocatòria (ni anterior ja finançada) i no ser IP en una sol·licitud del programa ATRAE de l’Agència Estatal de Recerca (2024 o anterior).

Publicat el Programa ATRAE 2024 per incentivar la incorporació de talent investigador

La finalitat d’aquestes ajudes és incentivar la incorporació de personal investigador de prestigi internacional reconegut al Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Innovació (convocatòria).

Termini: des del 2 fins al 24 de juliol de 2024 a les 14.00 hores (hora peninsular espanyola).