A la pàgina de crèdits del llibre s’haurà d’especificar el nom de l’editor i a continuació s’haurà d’indicar el número d’ISBN assignat. Un cop el llibre estigui imprès haureu de fer arribar els exemplars necessaris a l’Oficina del Dipòsit Legal.

En cas que la sol·licitud de l’ISBN s’hagi fet a través del Servei de Publicacions, haureu d’indicar que és una «edició» de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el nom del centre editor corresponent. A més a la coberta del llibre hi haurà d’aparèixer, de forma destacada, el logotip oficial de la UAB amb el nom del centre editor. Un cop el llibre estigui imprès, també haureu de fer arribar alguns exemplars al Servei de Publicacions per a protocol i per fer la tramesa obligatòria d’exemplars a l’Oficina del Dipòsit Legal. En el moment de fer la sol·licitud us indicaran els detalls. Cal recordar que la tramitació del Dipòsit Legal és obligatòria per a qualsevol publicació que tingui finalitat comercial.

Si al cap d’un mes de la publicació del llibre no es lliuren els exemplars necessaris al Servei de Publicacions, el número d’ISBN pre-assignat quedarà anul·lat i sense validesa a tots els efectes.

Última actualització d'aquesta pàgina: 16 abril 2020