Obert termini aportacions VII CIEDO 2023

aportacions-congres
El centre

Fins al 15 de gener del 2023 es poden presentar aportacions en format comunicació, pòster simposi i taller.

Els propers 17, 18 i 19 de maig de 2023 se celebrarà a Barcelona la setena edició del Congrés Internacional EDO sota el lema 'Aprenentatge i intel·ligència col·lectiva a les organitzacions després de la pandèmia', amb l'objectiu d'analitzar el rol dels directius en la gestió del coneixement i el talent a les organitzacions i a les xarxes socials corporatives per a la promoció de l'aprenentatge social i l'aprenentatge en acció com a eina per potenciar el desenvolupament professional.

Sota aquest marc, i fins al proper 15 de gener de 2023 professionals i acadèmics poden presentar les seves aportacions vinculades a una de les línies prioritàries de treball: el lideratge i la gerència en la formació i gestió del talent, les metodologies i estratègies per a la gestió del coneixement, la promoció de la cultura d'aprenentatge i la intel·ligència col·lectiva, entre d'altres. Les modalitats de presentació admeses són:

  • Comunicació Recerca: per presentar els resultats de les investigacions finalitzades o en curs.
  • Pòster Investigació: pensat per presentar dissenys de recerca o treballs de màster/doctorat.
  • Comunicació Experiència: per als professionals que tenen experiències interessants a compartir.
  • Pòster Experiència: pensat especialment per presentar idees i dissenys de projectes pràctics.
  • Simposi: per a professionals i acadèmics que tinguin interès a compartir l’anàlisi d’un fenomen des de diferents mirades i contextos.
  • Taller: pensat per a aquells que vulguin compartir experimentant amb els assistents noves estratègies de formació, col·laboració, cohesió grupal, etc.

Consulta la pàgina principal del VII CIEDO 2023 i consulta les especificacions de les diferents modalitats de presentació.

Comparteix a les xarxes:

Últimes notícies