[Eng]

GRAMM is a research group devoted to mathematical modelling and to the applications of mathematics to the industry, the administration and the society in general. The team constitutes the core staff supporting the Mathematical Consulting Service.

We run an informal monthly seminar, open to the research community, the industry, and to any interested person. To stay informed, follow us on Twitter, or send us an e-mail and we shall add your address to our mailing list.


[Cat]

El GRAMM es dedica a la recerca en temes de modelització matemàtica i en les aplicacions de la matemàtica a l’a indústria, l’administració i la societat en general. El personal del grup constitueix el nucli principal de suport del Servei de Consultoria Matemàtica.

El GRAMM proposa un seminari mensual, de caire informal, obert a la comunitat universitària, a la indústria, i a qualsevol persona interesada. Per mantenir-vos informats, seguiu-nos a Twitter, o envieu-nos un correu electrònic i us afegirem a la nostra llista de correu.

(Aquest lloc web es manté només en anglès.)