Aquest curs posarem en marxa una nova forma de celebrar el sentiment de pertinença a la UAB.

Aquest curs es posarà en marxa una nova forma de celebrar el sentiment de pertinença a la UAB: La Comunitària UAB, que tindrà lloc el 5 d’octubre entre les 12hi les 16h. 

Amb aquest nou format podreu viure una jornada cultural i lúdica que us permetrà conèixer les associacions inscrites a eldirectori que mouen el nostre campus dia a dia duent a terme activitats de tota mena i interactuar amb els i les seves membres i, potser, descobrir un grup amb qui compartir la vostra vida universitària.  

“La Comunitària UAB” servirà per reforçar el teixit associatiu de la universitat. A més a més, donarà a conèixer tots els serveis i les unitats que estan presents a la UAB i que ofereixen activitats i eines durant tot l’any.

Convidem a tothom a gaudir el 5 d’octubre de “La Comunitària UAB”, un dia per celebrar la nostra universitat i, sobretot, la nostra comunitat! Us esperem! 

Segueix-nos al nostre Instagram!