Taller 2024
#

T’imagines un món on tots els sentits compten? Uneix-te al nostre taller i descobreix la importància de la diversitat sensorial i els sistemes de comunicació alternatius. Aquest taller inclou dues activitats divertides i educatives que t’ajudaran a comprendre millor com podem fer el món més accessible per a tothom.

Aquest taller està dinamitzat pel grup de recerca TransMedia Catalonia de la UAB i té com a objectiu sensibilitzar sobre l’accessibilitat a la informació i la comunicació.

1. Endevina el personatge!
En aquesta activitat, ens endinsarem en l’audiodescripció, una eina que permet gaudir del cinema i la televisió sense veure’n les imatges. No només aprendràs com funciona, sinó que també tindràs l’oportunitat de provar les teves habilitats descrivint personatges famosos.

2. Què dius ara?
El multilingüisme i els subtítols per a persones sordes són clau per a la inclusió. En aquesta part del taller, descobriràs com els subtítols poden marcar la diferència i experimentarem amb diferents sons i idiomes. Qui sap, potser aprens alguna paraula nova!

Transmedia Catalonia
Departament de Traducció i d’Interpretació i d’Estudis de l’Àsia Oriental