Benvingudes al bloc de Suma’t al debat a la UAB! 

El projecte Suma’t al debat vol promoure l’ús de la paraula i la capacitat de parlar en públic. A més a més, aquesta iniciativa ofereix una oportunitat única per treballar continguts de manera dinàmica, millorar les habilitats de comunicació, de recerca i l’anàlisi d’informació, de reflexió del món que els envolta i, al mateix temps, fomentar el treball en equip. 

Suma’t al debat es composa de dues competicions de debat acadèmic, una tècnica de debat on dos equips han de defensar posicions a favor o en contra d’un tema triat, amb un fort èmfasi en la construcció d’arguments.

Una de les competicions s’adreça a l’alumnat de centres de Secundària i Batxillerat amb la temàtica: La Intel·ligència artificial és una amenaça per a la humanitat? i que enguany compta amb la participació de 16 centres. La segona competició s’adreça a l’alumnat universitari i gira en torn l’afirmació: Cal ser tolerants amb els intolerants?   

Aquesta experiència no només contribueix a millorar les habilitats oratòries, sinó que també fomenta el desenvolupament personal i acadèmic dels estudiants.