Falta només una setmana per a l’esdeveniment del projecte Suma’t al debat!

El propòsit d’aquest debat és estimular l’expressió verbal i la capacitat de poder comunicar-se en públic. La competició consta de 16 equips, formats per a l’alumnat de Secundària i Batxillerat.

Aquest any, tots els debats seguiran la següent temàtica: “La intel·ligència artificial és una amenaça per a la humanitat?”.

Els 16 equips es dividiran en 4 grups. Cada grup competirà un dia diferent, de dilluns a dijous. Al final de cada dia tindrem el guanyador d’aquell grup, que competirà el divendres i tindrà l’oportunitat de guanyar la competició! Els grups són els següents:

Els debats començaran el dilluns 19 a les 9:30 h i finalitzaran a les 16:45 h amb l’últim debat del dia. Cada dia hi haurà 6 debats i una final dels dos millors classificats d’aquell dia. Aquest ritme es mantindrà final al dijous. El divendres 23, només tindrem les dues semifinals, i per a finalitzar l’esdeveniment a les 13:00 h podrem gaudir de la final! A les següents fotografies podreu consultar els horaris de tota la setmana i els equips de competició:

És un esdeveniment que ens proporciona una oportunitat única per abordar temes de manera dinàmica i al mateix temps, millorar les capacitats de comunicació i anàlisi d’informació. Permet a tots els participants reflexionar sobre el seu entorn i millorar el treball en equip.

Pots seguir-nos a les nostres Xarxes Socials per a no perdre’t res. Estarem actius a Twitter, Instagram i en aquest Bloc per a informar de les notícies més rellevants en tot moment!