Chiara Gunella
Chiara Gunella té un grau en Antropologia, Religions i Civilitzacions Orientals i un màster en Migració i Relacions Interculturals (EMMIR). Actualment, està acabant un doctorat en Antropologia a la Universitat de Barcelona. Està especialitzada en metodologies qualitatives participatives, així com en l’exploració de les necessitats de diferents comunitats, especialment en l’àmbit social, artístic i polític, amb un enfocament particular en grups marginats.
Com a membre de Transmedia Catalonia, la Chiara col·labora en diversos projectes: ALFIE, que busca desenvolupar sistemes d’intel·ligència artificial accessibles, fiables i imparcials; MOSAIC, que té com a objectiu crear un hub multilingüe i multimodal basat en IA per al mercat europeu de continguts mediàtics; SPICE, que promou espais públics sostenibles a través de la participació inclusiva de les comunitats; i ClearClimate, enfocat a garantir que la comunicació sobre el clima sigui accessible.
Altres projectes en què la Chiara ha treballat com a investigadora i responsable de divulgació són: GreenSCENT, centrat en fer més accessible l’educació ambiental; So-Close, que va utilitzar eines artístiques per connectar la migració històrica i l’actual; MILE, que va desenvolupar estratègies per incloure persones migrants en la presa de decisions polítiques; i Hello Europe, dedicat a donar suport a emprenedors migrants d’arreu del món.
Abel Cobos Alcázar
Abel Cobos té una llicenciatura en Periodisme i una altra en Humanitats, ambdues de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. També té un màster en Comunicació Política i Social per Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.
Abel forma part de la Xarxa AccessCat, la Xarxa d’Innovació en Accessibilitat de Catalunya, on treballa com a especialista en comunicació i és membre tant del Consell com del Comitè Executiu de la xarxa.
Carme Pratdesaba Orri
Carme Pratdesaba té una llicenciatura en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i un màster en Lexicografia per la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).
Carme és la promotora de la Xarxa AccessCat, la Xarxa d’Innovació en Accessibilitat de Catalunya, liderada per la investigadora principal de TransMedia Catalonia, Anna Matamala. Carme també és membre tant del Consell com del Comitè Executiu de la xarxa.