Des del grup de recerca STS-b de la Universitat Autònoma de Barcelona estem participant d’una recerca coordinada per la Universitat de Barcelona que es titula “Nous objectius terapèutics en la depressió: el paper de la percepció situacional“. El projecte vol esbrinar el paper de la percepció situacional en el desenvolupament i tractament de la depressió.

Des del nostre grup l’objectiu és la de generar un espai participatiu drecerca amb persones que estan o han estat en situació de depressió, per a fer un seguiment crític del projecte i per a aportar una mirada situada i concernida sobre aquesta realitat.  

En aquest moment estem buscant persones per a la primera fase d’entrevistes (a persones que estan o han estat en aquesta situació), per entendre i recollir com es veu i es defineix la depressió en primera persona. A partir del març del 2024 volem obrir el procés de recerca participativa.  

Busquem voluntaris/es per a fer entrevistes.

Si teniu interès en la recerca, per conèixer-la o per a participar de les primeres entrevistes, podeu contactar amb joan.moya@uab.cat per a més detalls o inscriure-us al següent enllaç!