“Todos los que hemos estudiado química un poco en serio recordamos la presencia en los laboratorios de algún compañero friki, de esos que gustan bombardear el campo de fútbol con pequeños proyectiles fabricados con crisoles y mechas de magnesio; pero para friki nadie mejor que el bueno de David Charles Hahn —alias profesor Hahn—, un chaval de Detroit que al final de la Guerra Fría saltó a la fama ¡por haber intentado poner en marcha un reactor nuclear en el jardín de su casa! —como el joven Sheldon Cooper de la serie de televisión—, y no lo logró por los pelos, aunque puso en jaque al mismísimo FBI.”

Fragment extret de la pàgina web que l’editorial Guadalmazán dedica al llibre
Eso no estaba en mi libro de historia de la química

Alejandro Navarro Yáñez (Madrid, 1961) és bioquímic i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials. Durant més de 30 anys ha estat directiu internacional de companyies multinacionals del sector del petroli i les energies renovables, com Exxon-Mobil i BP. I per la seva expertesa  en organització d’empreses, ha col·laborat amb diferents universitats i mitjans de comunicació.

Navarro és també investigador, divulgador i gran coneixedor de la història de la ciència, especialitzat en ciència i tecnologia de l’antiguitat, i en particular en aquelles àrees relacionades amb la química.

Fins el moment, ha publicat tots els seus llibres a l’editorial Guadalmazán.

Més informació: