Eila Editores s’ubica a Madrid i, en col·laboració amb l’Asociación Matritense de Mujeres Universitarias (AMMU), publica la col·lecció Biografías de mujeres sobre aquelles dones que han estat al llarg de la història un referent en diversos àmbits del coneixement. Noms com els de Virginia Woolf, María Zambrano, Aparna Sen, Marie Luise Kaschnitz o Margarita Salas, Emmy Noether, Barbara McClintock, Hipàtia, figuren entre els seus títols.

El fons editorial d’EILA Editores ha ocupat l’aparador de la Biblioteca des del 19 de febrer fins el 27 de març de 2020, i ha estat el complement perfecte per a l’exposició Càtedra amb nom de Dona.

Eila Editores eix amb la intenció de dirigir-se a un lector humanista que vulgui accedir a la cultura tot i no ser especialista, però sense renunciar al rigor i la qualitat de l’edició del text.
La col·lecció Biografías de mujeres aprofundeix en aquesta idea.
Editada en col·laboració amb l’AMMU, i de forma clara i senzilla, ofereix al lector la vida i l’obra de destacades dones que han representat per elles mateixes una fita important en diferents àmbits del coneixement, en molts casos desconeguda.
Cada llibre està completat amb un glossari, activitats didàctiques i, si la temàtica ho requereix, una guia didàctica.
La voluntat és compaginar la qualitat editorial amb un preu assequible.

Per la seva banda, l’Asociación Matritense de Mujeres Universitarias (AMMU) és una associació sense ànim de lucre, formada per dones amb titulació acadèmica i que promou la trobada entre dones universitàries amb la finalitat de potenciar la seva intervenció activa en tots els àmbits de la vida laboral, social, educativa, política, cultural i científica.
Des del 2009, l’AMMU té com a “ producte estrella” l’edició de biografies sobre dones conjuntament amb EILA editores.

Contacte: María Luisa Maillard