Fins a finals del gener de 2018 podeu visitar l’exposició d’aquests dos projectes de #ciènciaciutadana, tant a les vitrines de l’entrada de la Biblioteca de Ciència i Tecnologia com al hall i a la sala general.

 

Mosquito Alert és un projecte de ciència ciutadana cooperatiu sense ànim de lucre, coordinat per diferents centres de recerca públics. El seu objectiu és lluitar contra l’expansió del mosquit tigre i el mosquit de la febre groga, dues espècies de mosquit invasores que poden transmetre malalties globals com el Zika, el Dengue i la Chikungunya. Amb l’app Mosquito Alert qualsevol persona pot enviar fotos de mosquit tigre o els seus llocs de cria a la via pública i ajudar els científics i els gestors a controlar l’insecte.

Pàgina web de contacte / Compte de Twitter / Compte de Facebook

 

Aquí teniu els vídeos que s’emeten durant l’exposició:

       

 

                                                                    Descarrega’t el punt clicant sobre la imatge

 

 

BeWater és un projecte que promou l’adaptació al canvi global en la gestió de l’aigua a la Mediterrània mitjançant processos participatius de co-creació científics i ciutadania. Utilitza un procés interactiu d’aprenentatge mutu i tècniques participatives perquè els actors col·laborin activament en la determinació de les estratègies adequades per a la gestió de les conques hidrogràfiques. Ha definit estratègies locals d’adaptació al canvi climàtic en 4 conques mediterrànies: Catalunya, Xipre, Eslovènia i Tunísia.

Pàgina web de contacte / Compte de Twitter / Compte de Facebook

Pòster explicatiu (apareix a la vitrina triangular)

 

Aquí teniu els vídeos que s’emeten durant l’exposició:

 

 

 

                                                                    Descarrega’t el punt clicant sobre la imatge

 

També podeu fer un recorregut visual per l’exposició en el següent recull fotogràfic.