academic_video_online

Academic Video Online
Subscripció de vídeo molt completa. Ofereix una gran quantitat de continguts, gairebé 70.000 títols que abasten la més àmplia gamma d’àmbits, es poden trobar canals i pel·lícules relacionades amb la Ciència, les Biociències i l’Enginyeria. Buscar al cercador per paraules clau.

top_documentary_films

Top documentary films
Es poden trobar interessants films i documentals sobre ciència, tecnologia, medi ambient, natura… cercant per categories.
Accés lliure, gratuït, i en anglès.

open_culture

Open Culture
Recurs web on es poden trobar més de 1.150 pel·lícules i documentals en línia, de gran varietat.
Accés lliure, gratuït, i en anglès.

internet_archive

Internet Archive
Plataforma on es poden trobar diversitat de llargmetratges, curts, documentals de cultura mundial, etc. Inclou una col·lecció de ciència ficció. I disposa d’un menú de filtres molt complert que facilita la cerca.
Accés lliure, alguns gratuïts, en anglès.

ebiblio

eBiblio Catalunya
Servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Entre d’altres es poden trobar més de 3.000 pel·lícules i documentals, i també es poden filtrar les cerques.

east_anglian

East Anglian Film Archive
Prop de 2000 vídeos sobre l’est d’Anglaterra. Conté apartats de ciència i tecnologia, de medi ambient, d’història natura i de ciència ficció.
Accés lliure, gratuït, i en anglès.

unesco

UNESCO. Multimedia Archives eServices
Plataforma que conté material audiovisual creat per l’organització o relacionat amb la seva història i activitats. Es pot trobar un apartat de ciència que inclou material audiovisual sobre ciències bàsiques, ciència de la terra i consciència ambiental.

Accés lliure, gratuït, en anglès.