24symbols

Es tracta d’una plataforma de llibres electrònics en espanyol i de caire multidisciplinar, amb més de 60.000 títols. Els usuaris de la UAB tenim accés a tot el contingut de la plataforma per a un nombre il·limitat d’usuaris, i sense dret a descàrrega; però sí es permet la lectura en línia.
Com a membre de la UAB pots accedir al recurs amb el NIU i la teva paraula de pas clicant aquí.

ebiblio

L’eBiblio Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Consulta les condicions d’accés.

openlibrary

L’OpenLibrary és una biblioteca virtual amb un gran nombre de llibres digitalitzats de domini públic. Trobaràs clàssics digitalitzats amb exlibris de biblioteques d’arreu del món i, si creus que ha arribat el moment de practicar idiomes, t’esperen un munt de clàssics en versió original!

Per accedir només t’has de registrar a la plataforma i la modalitat de lectura es fa mitjançant el préstec. Disposes de més de 25.000 llibres sobre ciència!

Consulta les condicions i els drets d’autor.

openlibra

L’Open Libra ofereix una gran varietat de llibres que pots anar descobrint a partir de les llistes temàtiques. Tots son de lliure accés i els pots descarregar també lliurement. L’accés es pot fer mitjançant un compte de Twitter o de Facebook.

Consulta les condicions.