La Biblioteca de Ciència i Tecnologia de la UAB organitza un acte sobre el paper de l’sciku amb perspectiva de gènere com a forma de coneixement i de difusió de la dona de ciència, en el marc de les activitats relacionades amb la diada de l’#11F de la nostra universitat, i com a complement a l’exposició “Les científiques i enginyeres que vindran”.

Aprofitant que l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) convoca anualment el concurs “Scikus amb perspectiva” i que la convocatòria per l’any 2024 s’obre al febrer, hem cregut interessant col·laborar plegats per difondre el concurs però, sobretot, debatre com aquesta iniciativa difon el paper de les científiques i les acosta a la societat.

Així, el dimarts 13 de febrer, a les 13h, ens reunirem a l’Espai BCT amb autores i autors d’scikus que hi han contribuït. Hi participaran:

L’estructura de l’acte serà en forma de debat/conversa entre les persones assistents, amb la promoció de la nova edició del concurs “Scikus amb perspectiva” de l’ACCC i la lectura de scikus per part de les autores i autors.

I per promoure l’assistència de públic, es sortejarà entre totes les persones que vinguin un pack -#Gigantas que inclou el poemari de la Laura Morrón i una bossa.

Fotografies de l’acte