Companyes i companyes,

El divendres 29 de juny vàrem tenir reunió de la Comissió Tècnica de Capítol VI.

En aquesta reunió es va treballar sobre dues propostes d’acord, consensuades entre totes les seccions sindicals i presentades pel Comitè d’Empresa. Les podeu trobar als següents enllaços:

Pel que fa referència al primer pensem que estem a prop d’arribar a un principi d’acord i només cal tractar un parell de punts.

Pel que fa al segon document, la Gerència estava pendent de parlar amb la Generalitat per sol·licitar autorització per estructuralitzar als 243 treballadors/es indefinits no fixes reconeguts com a estructurals. A la reunió, ens van informar que la Generalitat no ha autoritzat totes les regularitzacions que esperàvem, però continuem treballant per a que aquest número continuï creixent.

Per primera vegada la proposta de Gerència s’acompanya d’un calendari i proposa crear les places de les persones que la Generalitat autoritza amb data 1/1/2019, moment en el que passarien a considerar-se personal fix de capítol I.

Com sabeu, en paral·lel a l’estructuralització, estem negociant l’equiparació de drets amb la resta de personal. En aquest sentit, hem vist avanços en la direcció d’aconseguir una equiparació en la pràctica totalitat dels mateixos.

L’acord més important d’aquesta reunió, d’aplicació amb efectes immediats, ha estat el reconeixement de la participació als concursos de promoció o trasllat (concursos interns) del personal Indefinit no fix.

En pocs dies rebreu una convocatòria d’assemblea per tal de poder ampliar aquesta informació i d’escoltar-vos.
Esperem haver rebut la contraproposta de la Gerència a aquests acords i, així, saber la vostre opinió sobre la mateixa.

Moltes gracies,

 

Comitè d’empresa del PAS de la UAB