Sempre que l’ajut hagi estat finançat amb fons públics tant estatals com europeus, un cop acabada la recerca els conjunts de dades que se’n puguin derivar han de ser dipositat en un repositori d’accés obert.

Tot i així hi ha algunes excepcions:

  • Quan es tracta de dades sensibles o de caràcter personal. Aquestes dades, de fer-se públiques, hauran de rebre un tractament anonimitzador per garantir la protecció de la identitat de les persones o s’hauran de destruir
  • Quan es tracta de dades que puguin afectar la seguretat nacional
  • Quan es tracta de dades d’una investigació que poden acabar derivant en una patent
  • Quan es pugui demostrar que la investigació no ha acabat i es sol·licitarà un altre ajut amb caràcter de continuïtat

Podeu consultar també

Última actualització d'aquesta pàgina: 12 febrer 2024