Actualment la confecció d’un pla de gestió de dades és un requeriment de les principals agències finançadores tant estatals com europees: Plan Estatal de investigación Científica y Técnica y de Innovación (PEICT) 2021-2023 i Horizon Europe

A més, cal tenir en compte que la Llei 14/2011, d’1 de juny, de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació, modificada recentment per la Llei 17/2022, de 5 de setembre també determina que els projectes d’investigació que s’hagin beneficiat d’ajuts amb fons públics han de confeccionar un pla de gestió de dades.

Us recomanem que feu una ullada a les infografies elaborades pel grup de treball d’Accés Obert de la Red de Bibliotecas Universitarias (REBIUN) sobre la gestió de les dades de recerca i l’accés obert.

Última actualització d'aquesta pàgina: 12 febrer 2024