carme_rodriguez_0.jpgProfessora de la Universitat de València

Adreça electrònica: carmen.rdez-gonzalo@uv.es
Llicenciada en Filologia Hispànica (Lingüística) per la Universidad Complutense de Madrid i doctora en Didàctica de la Llengua per la Universitat de València amb la tesi El saber gramatical sobre los tiempos del pasado en alumnos de 4º de Secundaria Obligatoria. Las relaciones entre conceptualización y uso lingüístico, dirigida per la Dra. Anna Camps.

És professora del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València i catedràtica d’Educació Secundària de l’especialitat de Castellà: Llengua i Literatura, actualment en excèdencia. La seva activitat professional ha estat sempre vinculada a la innovació i a la formació inicial i permanent del professorat, tant de primària com de secundària.  Autora d’articles i llibres com  La lengua escrita y los proyectos de trabajo (Perifèric), de llibres de text de Llengua castellana i Literatura per a l’ ESO i de diferents materials didàctics. Va obtenir el I Premi d’Innovació Educativa 2004 de la Comunitat Valenciana.

És membre del consell directiu de la revista Textos de Didáctica de la Lengua y la Literatura.

Les seves línies d’investigació giren entorn a l’ ensenyament i l’aprenentatge de la llengua escrita, de l’ensenyament de la gramàtica i de les relacions entre llengua i ús reflexiu.

llibret.fw__1.pngPublicacions