La Universitat Autònoma de Barcelona ha publicat la oferta de les beques PIF per a l’inici del proper curs. Dins del grup de recerca HPCA4SE al Departament d’Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius s’ofereix una plaça, Tuning of agent-based simulations.

La documentació a aportar per participar en la convocatòria de la plaça és la següent:

a) Còpia del DNI o del seu equivalent en el cas dels ciutadans de la UE, o el passaport vigent per als ciutadans de països que no pertanyen a la UE.
b) Currículum.
c) Certificat de l’expedient acadèmic de la titulació de grau o de llicenciatura.
d) Còpia del títol acadèmic oficial (llicenciatura, grau o màster).
Les persones sol·licitants que hagin cursat els estudis parcialment o totalment a l’estranger i la seva certificació acadèmica i el títol de les quals estiguin en un idioma que no sigui el castellà, l’anglès, el francès, l’italià o el portuguès caldrà que n’adjuntin la traducció jurada corresponent. En el cas dels estudis duts a terme parcialment o totalment a l’estranger, al certificat acadèmic hi ha de constar el conjunt d’assignatures i de crèdits cursats que constitueixen la llicenciatura o un equivalent, i quines són les qualificacions màximes i mínimes dins el sistema d’avaluació corresponent, així com la qualificació mínima necessària per aprovar.

La documentació s’ha d’enviar per correu electrònic al director del departament, Tomàs Margalèf, indicant el tema de la línia de recerca. La data límit per a presentar-la és el proper dijous 5 de juny de 2014.

Més informació a la pàgina de la convocatòria.